Доставка

Условия и начин за доставка:

 
Доставката с куриерска фирма „Еконт“ се извършва до адрес в Р България, в срок от 3 работни дни в зона 1, а в други населени места – според графика й.
 
Доставката с „Български пощи“ се извършва до адрес извън Р България според графика на „Български пощи“ до различните дестинации.
 
Електронна книжарница „BOOKBOX“ не носи отговорност в случаи на забавяне на поръчки по вина на „Български пощи“ или куриерска фирма „Еконт“.
                
Поръчки, направени до 15:00 часа в работен ден, се обслужват в рамките на същия ден.
  
Поръчки, направени след 15:00 часа, се обработват на следващия работен ден.
  
Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.
 
След като направите поръчката си в Електронна книжарница  „BOOKBOX“, на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение за потвърждението й.
             
Важно: При поръчки над 50 лева доставката до адрес в РБългария е за наша сметка!!!
Цена за доставка  в РБългария  и опаковане за поръчки до 50 лв. – 4 лева.
 

Начин на доставка в България:


Куриер /”Еконт”/ - доставката се извършва до посочен от вас адрес в рамките на работното време на куриера.
Срок за доставка – 3 работни дни, с изключение на населените места, които куриерска фирма ”Еконт”  обслужва по график.
При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Начин на доставка извън територията на България:


Български Пощи - доставката се извършва само за поръчки от чужбина.
Цената и срокът за доставка зависят от дестинацията. По подразбиране доставката се изпълнява с Български пощи, което е най-изгодният вариант за вас.
 
При проблем с доставката на вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 086 882565 на цената на градски разговор. Можете и да ни пишете на имейл office@bookbox.bg

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Електронна книжарница „BOOKBOX“ си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни (без предварително уведомяване на Потребителя) и с над 7 дни (с предварителното му уведомяване), при което той потвърждава съгласието си да получи поръчката с удължения срок.

Електронна книжарница „BOOKBOX“ си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката, без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.